AZ neemt revaliderende Vejinovic over van Feyenoord

Reacties

Marko Vejinovic stapt definitief over van Feyenoord naar AZ. De 28-jarige middenvelder, die vorig jaar al op huurbasis in Alkmaar speelde, heeft een vierjarig contract getekend.

AZ neemt revaliderende Vejinovic over van Feyenoord

Daarmee komt er een einde aan de weinig vruchtbare samenwerking tussen Vejinovic en Feyenoord. De Amsterdammer kwam in 2015 over van Vitesse, maar kon de verwachtingen nooit waarmaken. Een verhuurperiode bij AZ bood vorig jaar uitkomst, maar daar sloeg het noodlot al snel toe in de vorm van een zware kruisbandblessure.

Die blessure was voor AZ geen obstakel. 'We kregen de kans om Marko definitief over te nemen en daar hoefden wij niet lang over na te denken', zegt directeur voetbalzaken Max Huiberts. 'Hij is een speler met extra kwaliteiten. Tijdens zijn blessure heeft hij laten zien dat hij enorm gedreven is, nog heel erg die bewijsdrang heeft en dat hij thuis hoort op dit niveau.'

Vejinovic zegt op de AZ-website blij te zijn met te transfer. 'We passen denk ik heel goed bij elkaar, zowel qua speelstijl als de mentaliteit. Na mijn blessure ben ik op de weg terug en het gaat harstikke goed. Het is nu optrainen, optrainen, optrainen', aldus Vejinovic, die op de Feyenoord-website zegt dat hij binnen enkele maanden zijn rentree verwacht te maken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.