AZ neemt per direct afscheid van naar Feyenoord vertrekkende Pusic

Reacties

Marino Pusic vertrekt per direct bij AZ. De assistent-trainer is op non-actief gesteld door de Alkmaarse club nadat hij de clubleiding liet weten dat hij komend seizoen naar Feyenoord vertrekt om daar Arne Slot bij te staan.

AZ neemt per direct afscheid van naar Feyenoord vertrekkende Pusic
© Pro Shots

Zo neemt AZ opnieuw geen halve maatregelen. De club besloot in december nog om Slot te ontslaan nadat hij zijn aflopende contract in Alkmaar niet wilde verlengen en in gesprek was met Feyenoord. Na zijn ontslag werd hij door de Rotterdammers gepresenteerd als opvolger van Dick Advocaat voor volgend seizoen.

Zoals VI afgelopen weekend al meldde neemt Slot Pusic mee als assistent. Feyenoord nam eerder afscheid van Zeljko Petrovic, die werd aangesteld als hoofdtrainer van Willem II. AZ tilde een beslissing over de toekomst van Pusic over de belangrijke wedstrijd tegen Ajax heen, waarna maandagochtend 'in goed overleg' werd besloten om nu al uit elkaar te gaan.

Pusic wordt bij AZ tot het einde van het seizoen vervangen door Kenneth Goudmijn, die hoofdtrainer Pascal Jansen zal bijstaan. Hij is dit seizoen assistent-trainer van Michel Vonk bij Jong AZ.

Stilte voor de transferstorm bij AZ: wie volgt na Janssen, Weghorst, Til en Idrissi?
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer AZ
Meer over AZ
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.