AZ maakt indruk op FC Utrecht: 'Daar willen wij ook naartoe'

Reacties

Met een vijfde plaats in de tussenstand doet FC Utrecht het niet slecht, dit seizoen. In voetballend opzicht kan het echter nog beter voor de club, die defensief nog wat instabiel is gebleken. De laatste weken is daar meer nadruk op gelegd en Willem Janssen hoopt die investering zaterdag te gelde te maken tegen Vitesse.

AZ maakt indruk op FC Utrecht: 'Daar willen wij ook naartoe'
© Pro Shots

'Het is een moeilijke wedstrijd tegen een concurrent', zegt Janssen in aanloop naar het duel in Arnhem. Het verschil in punten tussen de twee bedraagt drie, in het voordeel van Vitesse. Janssen weet dat het nu al een kwestie van aanhaken of afhaken kan zijn.

'Als je daar wint, deel je een tikkie uit. We willen ons meten met clubs als AZ en Vitesse. Kijk, AZ is heel stabiel dit seizoen. Wat zij in De Kuip tegen Feyenoord lieten zien, was indrukwekkend. Daar willen wij ook naartoe', zegt Janssen strijdbaar.

De afgelopen jaren boekte FC Utrecht wisselende resultaten in Arnhem. In de competitie werd er verloren, gelijkgespeeld en gewonnen. Ook in de play-offs troffen de twee elkaar enkele keren. Vorig seizoen won FC Utrecht in Arnhem de strijd om een Europees startbewijs (0-2), een jaar eerder kwam Vitesse juist als winnaar uit de bus (3-2).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer W. Janssen
Meer over W. Janssen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.