AZ imponeert boze Cluj-trainer: '5-1 tegen de nummer drie van Nederland...'

Reacties

AZ maakte zondagmiddag gehakt van FC Utrecht, en dat is ook in Roemenië niet onopgemerkt gebleven. Zowel de media in dat land als Dan Petrescu (trainer van CFR Cluj) zijn onder de indruk.

AZ imponeert boze Cluj-trainer: '5-1 tegen de nummer drie van Nederland...'
© Pro Shots
CFR Cluj
CFR Cluj
0 - 1
AZ
AZ

Komende donderdag staat in Roemenië de Conference League-clash tussen Cluj en AZ op de rol. Maar waar de Alkmaarders dankzij een 5-1 zege op FC Utrecht vol vertrouwen aan de start zullen staan, is de sfeer bij de Roemenen een stuk minder, na de 2-0 nederlaag bij Rapid Boekarest. En dus is Cluj flink gewaarschuwd.

'Ik ben heel boos, ik ga zeker met de spelers praten', sprak Cluj-trainer Petrescu na afloop. 'Misschien heb ik ze niet goed genoeg gemotiveerd, dus ik ben ook boos op mezelf. Ik had verwacht dat we stappen voorwaarts zouden hebben gezet, maar het was juist het tegenovergestelde. Maar: we hebben niet zo lang de tijd om hierbij stil te staan, want ons wacht een wedstrijd tegen een team dat vandaag met 5-1 heeft gewonnen van de nummer drie van Nederland...', zo toonde hij zich op de hoogte. 'Als we tegen AZ ook zo spelen, dan wordt het een lastig verhaal.'

Ook de media hadden de winstpartij van de ploeg van trainer Pascal Jansen gezien. 'Attentie, Cluj! Deze ploeg speelde met FC Utrecht', zo kopt Telekom Sport bijvoorbeeld lovend over AZ.

AZ
AZ
5 - 1
FC Utrecht
FC Utrecht
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.