AZ en FC Utrecht hofleveranciers VI's Elftal van de Week

Reacties

Geen speler uit de Eredivisie-topdrie verdiende een plaats in het Elftal van de Week, dat wordt gedomineerd door AZ en FC Utrecht.

AZ en FC Utrecht hofleveranciers VI's Elftal van de Week

Dankzij de puike prestatie tegen Ajax levert AZ drie spelers. Speler van de Week Marco Bizot weet in het Elftal van Week twee bekende gezichten voor zich: Ron Vlaar en Thomas Ouwejan.

FC Utrecht was zaterdag heer en meester in het Rat Verlegh Stadion. Jean-Christoph Bahebeck was met twee goals en een versierde strafschop de grote man bij de Domstedelingen. De Franse spits, die voor zijn optreden tegen NAC een 8 kreeg, wordt in VI's Elftal van de Week vergezeld door ploeggenoten Simon Gustason en Gyrano Kerk.

Adrián Dalmau toonde zich zaterdag ook een ware goalgetter. De Spaanse Heraclied was met twee (kop)goals de beul van Vitesse, dat in Almelo met 3-2 verloor.

Delano Burgzorg bewees De Graafschap een grote dienst met zijn optreden bij SC Heerenveen, dat de aanvaller naast een heerlijke goal, een 7,5 en een plek in het Elftal van de Week opleverde. Ajax-huurling Azor Matusiwa is de andere Superboer in het beste Eredivisie-team van afgelopen weekend.

FC Groningen-back Deyovaisio Zeefuik completeerde de driemansdefensie van het Elftal van de Week, waarin ook Willem II-middenvelder Renato Tapia dankzij zijn optreden tegen zijn broodheer Feyenoord en plaats heeft veroverd.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.