AZ bevestigt gesprekken met Atalanta over Koopmeiners

Reacties

De kans dat Teun Koopmeiners volgend seizoen nog bij AZ speelt wordt steeds kleiner. De Alkmaarse club is in gesprek met Atalanta Bergamo over een transfer van de 23-jarige middenvelder.

AZ bevestigt gesprekken met Atalanta over Koopmeiners
© Pro Shots

Eind vorige week meldde de Italiaanse club van Marten de Roon en Hans Hateboer zich voor het eerst officieel bij voetbaldirecteur Max Huiberts. 'Dat wil niet zeggen dat we er al uit zijn', benadrukt Huiberts. Volgens Italiaanse media heeft Atalanta vijftien miljoen euro plus bonussen geboden. 'Op bedragen ga ik niet in', reageert Huiberts.

Atalanta is vooralsnog de enige club die zich concreet bij AZ heeft gemeld voor Koopmeiners, die deel uitmaakt van de EK-selectie van Oranje. Mocht het tot een transfer komen, dan betekent dat niet automatisch dat de Alkmaarders de markt opgaan voor een vervanger. 'We hebben Fredrik Midtsjø nog en we hebben de contracten verlengd van Jordy Clasie en Tijjani Reijnders', zegt Huiberts. 'Daarnaast gaan talentvolle middenvelders uit onze jeugdopleiding in de voorbereiding meedraaien met de A-selectie. We hebben voldoende goede middenvelders.'

AZ begint morgen (woensdag) aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De club hoopt nog steeds dat rechtsback Jonas Svensson zijn aflopende contract gaat verlengen. Huiberts: 'We hebben Jonas aangegeven dat we hem graag behouden, maar het is nog niet duidelijk of dat gaat lukken. Het lijntje naar een langer verblijf bij AZ is in elk geval nog open.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer AZ
Meer over AZ
Meer T. Koopmeiners
Meer over T. Koopmeiners
Meer J. Svensson
Meer over J. Svensson
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.