Australische concurrent van Behich nieuwe linksback NAC

Reacties

NAC Breda heeft met Alex Gersbach de vierde nieuwkomer van deze winterse transferperiode binnengehaald. De linksback komt over van Rosenborg BK en tekent tot medio 2021 in het Rat Verlegh Stadion.

Australische concurrent van Behich nieuwe linksback NAC

De 21-jarige Gersbach zit momenteel nog in de Verenigde Arabische Emiraten, waar hij met Australië deelneemt aan de Azië Cup. De zesvoudig Australisch international maakte op dit toernooi nog geen speelminuten: PSV'er Aziz Behich krijgt de voorkeur op de linksbackpositie.

Zodra de strijd om de Azië Cup voorbij is voor Australië, zal Gersbach aansluiten bij de selectie van Mitchell van der Gaag. 'Het heeft even geduurd totdat het definitief kon worden gemaakt, maar ik ben blij dat het nu rond is', zegt de vleugelverdediger op de website van zijn nieuwe club. 'NAC lijkt mij een hele levendige club, waar je veel meemaakt. Ik heb veel goede verhalen gehoord over de club. Voor mij is het nu zaak om de Azië Cup goed af te sluiten en daarna zo snel mogelijk richting Breda te reizen om met iedereen kennis te maken.'

NAC versterkte zich eerder al met Khalid Karami, Ramon Pascal Lundqvist en Sullay Kaikai. De huidige nummer zeventien van de Eredivisie hoopt nog op een extra spits, nu Mitchell te Vrede voorlopig buitenspel staat.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.