'Aubameyang heeft wat te kiezen: Barça en Juve melden zich in Londen'

Reacties

Barcelona en Juventus zouden zich bij Arsenal hebben gemeld voor Pierre-Emerick Aubameyang. De 32-jarige spits is al geruime tijd gebrouilleerd met de club en is ook niet mee afgereisd naar het trainingskamp in Dubai.

'Aubameyang heeft wat te kiezen: Barça en Juve melden zich in Londen'
© Pro Shots

The Athletic meldt vrijdag Barça en Juve er serieus werk van maken om de Gabonees voor de rest van het seizoen te huren. Aubameyang, die vorige week 'nee' zou hebben gezegd tegen een aanbieding van Al-Hilal, zou wél geïnteresseerd zijn in een transfer naar of Spanje of Italië.

Barça-manager Xavi is al geruime tijd op zoek naar een nieuwe spits. De Spaanse oefenmeester ziet graag Álvaro Morata naar Camp Nou komen, maar heeft nog altijd geen akkoord met Juventus. Ook Juventus is op zoek naar doelpunten. De huidige nummer vier van de Serie A scoorde dit seizoen slechts 34 keer. Opvallend is dat de club van Matthijs de Ligt op het punt staat om Dusan Vlahovic te verwelkomen.

Salaris
Volgens The Athletic vormt het salaris van Aubameyang nog een pijnpunt. De spits verdient naar verluidt zo’n 420.000 euro per week, een bedrag dat het financieel noodlijdende Barcelona niet zomaar op lijkt te kunnen hoesten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.