Atlético zet de deur open voor Messi: 'Als je iets wil...'

Reacties

Het was een scheiding die ze beiden niet wilden. Atlético Madrid wil best het uit elkaar gerukte koppel Luis Suárez - Lionel Messi in ere herstellen.

Atlético zet de deur open voor Messi: 'Als je iets wil...'
© Pro Shots

Tot groot ongenoegen van Messi moest zijn vriend en buurman Suárez ondanks een doorlopend contract vertrekken bij Barcelona. Met lede ogen zag hij de Uruguayaan vertrekken en na wat gehannes onderdak vinden bij Atlético Madrid.

De start van Suárez bij de Rojiblancos was afgelopen zondag indrukwekkend met twee goals en een assist tegen Granada. Atlético-voorzitter Enrique Cerezo weet dat daarmee de pijn van de scheiding tussen de twee vrienden niet helemaal is verdwenen.

Cerezo heeft een oplossing. Wat hem betreft komen ze weer samen, in het Wanda Metropolitano. 'Als je iets in het leven wil... Als Messi met Suárez wil spelen, dan zeg ik hetzelfde als in de reclame (van een in Spanje bekend bedrijf in noga, red.): "Laat hem met kerst thuiskomen". Waar een wil is, is een weg', hield de voorzitter tegen Cadena Cope de hoop in leven.

Messi zelf wilde deze zomer de Catalanen verlaten, maar Barcelona hield de zesvoudige winnaar van de Gouden Bal aan zijn contract.

'Suárez wilde laten zien dat hij geen opa was met versleten knieën'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.