Atlético kan Suárez verwelkomen na akkoord met Barça en Juventus

Reacties

De weg voor Luis Suárez naar Atlético Madrid is ogenschijnlijk ontdaan van de laatste obstakels. Barcelona heeft volgens Spaanse media ook ingestemd met een vertrek van de spits.

Atlético kan Suárez verwelkomen na akkoord met Barça en Juventus
© Pro Shots

De voortslepende Suárez-soap dreigde een voor de spits ongewenst einde te krijgen. Hij had zijn zinnen gezet op een verhuizing naar Atlético Madrid, dat de gewezen Ajacied transfervrij dacht te kunnen inlijven. Barcelona veranderde op het laatste moment van gedachten over de voorwaarden van een afscheid van de Uruguayaan, waardoor een transfer onzeker werd.

Dinsdagavond kwam er toch weer schot in de zaak. Volgens verschillende Spaanse media bereikten de vertegenwoordigers van de Uruguayaan en de Barcelona-leiding een akkoord. De Catalaanse club zal hem weliswaar transfervrij laten gaan naar Atlético Madrid, maar heeft wel enkele bonussen afgedwongen. Daarmee is een bedrag van naar verluidt drie miljoen euro gemoeid.

Bij Atlético Madrid is er ook definitief plaats gemaakt voor Suárez. Juventus rondde de komst van Álvaro Morata af. De Spaanse spits wordt voor een jaar gehuurd van de Rojiblancos met een optie tot koop voor 45 miljoen euro.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Van één miljard naar bijna bankroet: 'Barcelona is de slechtst geleide topclub'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer L. Suárez
Meer over L. Suárez
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.