Atlético, Inter en AC Milan volgen Engelse clubs en stappen uit Super League

Reacties

Atlético Madrid en Internazionale zijn de volgende clubs die het Super League-project verlaten. De koplopers van Spanje en Italië bevestigen dat via de officiële kanalen. Later op de woensdagmiddag volgde ook AC Milan.

Atlético, Inter en AC Milan volgen Engelse clubs en stappen uit Super League
© Pro Shots

De Super League-bom barstte dinsdagavond al nadat de zes deelnemers uit Engeland stuk voor stuk besloten om zich terug te trekken. Juventus-voorman en Super League-voorvechter Andrea Agnelli gaf woensdagochtend al aan dat de Super League zonder de Engelse clubs niet kon doorgaan.

Ondertussen meldden Italiaanse media al dat Internazionale en AC Milan klaarstonden om officieel aan te kondigen dat zij uit het project stappen. Inter deed dat al, waarna Milan op woensdagmiddag iets voor half twee volgde.

In Spanje deed Atlético al met Inter mee. In een statement op de clubwebsite staat onder andere dat harmonie tussen alle groeperingen binnen de club essentieel is en dat de selectie en trainer Diego Simeone hun blijdschap hebben uitgesproken over de beslissing om de Super League te verlaten. Alleen Real Madrid, Juventus en Barcelona maken officieel nog deel uit van de Super League.

Bekijk hier al onze video's
Meer Atlético Madrid
Meer over Atlético Madrid
Meer Internazionale
Meer over Internazionale
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.