Atlético-icoon Saúl stelt tabloids teleur met nieuws over nieuwe club

Reacties

Saúl Ñíguez maakte zondag via Twitter bekend dat hij drie dagen later zijn nieuwe club bekend zou maken en zorgde daarmee voor overwerk voor de Spaanse sportjournalisten. Het blijkt echter niet om transfernieuws te gaan: Saúl zet met zijn broer Aaron een nieuwe club op poten.

Atlético-icoon Saúl stelt tabloids teleur met nieuws over nieuwe club
© Pro Shots

De social media van Saúl werden scherp in de gaten gehouden door de tabloids, aangezien de middenvelder van Atlético Madrid deze woensdag met nieuws over zijn nieuwe club zou komen. Dit nieuws is er nu, maar valt voor de transferliefhebbers toch behoorlijk tegen. Saúl heeft met zijn broer de club Club Costa City opgericht in Elche, waar de twee opgroeiden. Het is vooralsnog niet bekend wat de ambities van deze club zijn en op welk niveau de vereniging zal gaan beginnen.

De teaser van Saúl zorgde er in de afgelopen dagen voor dat de middenvelder in verband werd gebracht met Manchester City en Manchester United. De supporters van Atlético Madrid kunnen voor nu nu echter (even) gerust ademhalen. De 25-jarige Saúl is een vaste basiskracht bij Atlético, waarvoor hij tot dusver al 286 officiële wedstrijden in het eerste elftal speelde. Het contract van de middenvelder loopt nog liefst zes jaar door.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.