Aston Villa tast diep in de buidel voor 'meest begeerde aanvaller van Engeland'

Reacties

Aston Villa heeft woensdag de komst van Ollie Watkins wereldkundig gemaakt. De 24-jarige aanvaller komt over van Brentford en tekent een vijfjarig contract bij de Premier League-club uit Birmingham. Villa breekt een clubrecord met de transfer van Watkins, die volgens Engelse media dertig miljoen euro kost.

Aston Villa tast diep in de buidel voor 'meest begeerde aanvaller van Engeland'
© Pro Shots

Het record stond nog niet zo lang op naam van Wesley, die een jaar geleden voor 25 miljoen overkwam van Club Brugge. Met slechts zes goals in 22 duels viel de Braziliaan nogal tegen op Villa Park. Watkins wordt zijn concurrent in de aanval. Hij scoorde afgelopen seizoen 25 keer in 46 wedstrijden in het Championship en was ook een keer trefzeker in de play-offs, waarin Brentford het in de finale aflegde tegen Fulham.

'Ollie heeft zich ontwikkeld tot een van de meest gewilde aanvallers van ons land en wij kijken er naar uit dat hij zijn geweldige kwaliteiten ook in het shirt van Aston Villa laat zien', vertelt manager Dean Smith op de clubsite. 'Hij is een vastberaden speler die de kwaliteiten en het karakter heeft om te slagen op het hoogste niveau.'

Spelersprofiel

O. Watkins


Geboortedatum:
30 december 1995
Leeftijd:
28
Geboorteplaats:
Torbay
Nationaliteit
Engeland
Lengte:
1,80 m
Gewicht:
70 kg
Huidige club:
Aston Villa
Nationaal team:
Engeland
Bekijk hier al onze video's
Meer Aston Villa
Meer over Aston Villa
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.