AS Roma spreekt vertrouwen uit: Karsdorp blijft

Reacties

Rick Karsdorp speelt komend seizoen bij AS Roma, de club waar hij nog twee jaar onder contract staat.

AS Roma spreekt vertrouwen uit: Karsdorp blijft
© Pro Shots

De rechtervleugelverdediger sprak deze week met de leiding van de club en de nieuwe eigenaar, de Amerikaanse miljardair Dan Friedkin die de club voor zeshonderd miljoen euro kocht. Karsdorp kreeg daarvan zo'n goed gevoel, dat hij geen twijfels meer heeft. Atalanta Bergamo informeerde eerder naar Karsdorp en ook Genoa wilde hem huren, maar het vertrouwen van Roma doet hem nu besluiten te blijven.

Karsdorp wil de club graag iets teruggeven voor de steun die hij heeft ontvangen. Hij kwam drie jaar geleden voor een recordbedrag over van Feyenoord, maar blessures zorgden voor een moeilijke start. Vorig seizoen speelde hij alles in de voorbereiding, maar kreeg hij vlak voordat de Serie A van start ging te horen dat hij mocht vertrekken. Bij Feyenoord wilde hij op huurbasis vorm en vertrouwen terugvinden, maar op het moment dat hij zijn oude niveau weer benaderde, gooide corona alle plannen in de war.

AS Roma maakt een nieuwe start onder de nieuwe eigenaar. Trainer Paulo Fonseca bleef aan en waardeert Karsdorp de laatste weken met een basisplaats. De kans is dan ook groot dat hij zaterdag start, als AS Roma het nieuwe seizoen in de Serie A begint met een uitwedstrijd tegen Hellas Verona.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.