AS Roma aast ook op Ziyech

Reacties

Niet alleen Justin Kluivert, maar ook Hakim Ziyech kan mogelijk zijn loopbaan vervolgen bij AS Roma. De Italiaanse topclub heeft al langere tijd concrete interesse in de 25-jarige middenvelder. Ziyech, die bij Ajax nog een doorlopend contract heeft tot medio 2021, wil deze zomer vertrekken uit Amsterdam.

AS Roma aast ook op Ziyech

Zijn wens om de club na twee seizoenen te verlaten is al langere tijd intern bekend, waarbij hij de toezegging van de clubleiding kreeg dat Ajax meewerkt als een club zich met een realistisch bod meldt.

Ziyech was in de afgelopen twee seizoenen het creatief brein van de ploeg, waarbij hij met doelpunten en assists van grote waarde was. Momenteel bereidt de aanvallende middenvelder zich met Marokko voor op het WK in Rusland. De speler zelf heeft aangegeven eerst het WK te willen spelen, alvorens een keuze te maken over zijn nabije toekomst. Ziyech neemt het met Marokko in de groepsfase op tegen Portugal, Spanje en Iran.

Behalve voor Ziyech, is AS Roma ook in de markt voor Kluivert. De negentienjarige aanvaller wil zijn doorlopende contract bij Ajax niet verlengen, waardoor de kans heel groot is dat hij deze zomer vertrekt uit Amsterdam. Kluivert, die wordt bijgestaan door zaakwaarnemer Mino Raiola, staat eveneens in de belangstelling van Juventus en AC Milan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.