Bosvelt weg bij FC Twente: 'Kwam als een verrassing'

Reacties

Paul Bosvelt vertrekt na dit seizoen bij Jong FC Twente. De oud-international beleefde een zeer moeizaam seizoen, al gaat de club niet dieper in op de redenen van het einde aan de samenwerking.

Bosvelt weg bij FC Twente: 'Kwam als een verrassing'

De 47-jarige trainer is dit seizoen eindverantwoordelijk voor de beloften van FC Twente. Jong FC Twente staat stijf onderaan in de Tweede Divisie en wist dit seizoen pas drie wedstrijden te winnen.

Technisch en commercieel directeur Jan van Halst spreekt op de clubwebsite van een moeilijke beslissing. 'Paul heeft een moeilijk seizoen met Jong FC Twente. We weten allemaal dat de chaotische zomer daarin een rol speelt. Desondanks hebben we besloten om na dit seizoen afscheid van Paul te nemen. Uiteraard danken wij hem voor zijn inzet en wensen hem veel succes in zijn verdere trainerscarrière.'

De voormalig middenvelder reageert zelf verrast. 'De mededeling om niet door te gaan kwam als een verrassing. Ik kan me niet vinden in een deel van de argumentatie. Toch kijk ik terug op een periode die turbulent, maar ook erg leerzaam was.'

Bosvelt zit niet meteen werkloos thuis. Naast zijn werkzaamheden bij FC Twente is hij ook in dienst bij de KNVB. Momenteel werkt Bosvelt als assistent van Art Langeler bij Jong Oranje.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.