'Arsenal-training ontspoort: Luiz slaat ploeggenoot'

Reacties

Op het trainingscomplex van Arsenal is het tot een confrontatie gekomen tussen David Luiz en Dani Ceballos. Dat meldt David Ornstein, de doorgaans zeer goed ingevoerde journalist van The Athletic.

'Arsenal-training ontspoort: Luiz slaat ploeggenoot'
© Pro Shots

Het incident bij The Gunners gebeurde afgelopen vrijdag. Bij een partijspel ging Ceballos kort na het laatste fluitsignaal van manager Mikel Arteta door op Luiz. De Braziliaan reageerde door de Spanjaard in het gezicht te slaan, met een wondje tot gevolg. Ceballos krabbelde op en zocht opnieuw de confrontatie met Luiz, waarna ploeggenoten en stafleden ingrepen. De twee spelers werden door Arteta naar huis gestuurd.

Na drie vrije dagen zouden Ceballos en Luiz deze week tegenover hun collega's hun excuses hebben aangeboden. De lucht is geklaard bij Arsenal, dat toewerkt naar de Premier League-wedstrijd van zondag tegen Leeds United (aftrap 17.30 uur). Het incident zou verder geen gevolgen hebben voor Luiz en Ceballos, die allebei kunnen spelen.

Ceballos heeft via Twitter gereageerd op het bericht van Ornstein en spreekt van 'fake news'. Eerder dit seizoen kreeg de 24-jarige Real Madrid-huurling het tijdens de warming-up voor de uitwedstrijd tegen Fulham al aan de stok met ploeggenoot Eddie Nketiah.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Blik met onze Premier League-show vooruit op het nieuwe Engelse voetbalweekend.
Bekijk hier al onze video's
Meer Arsenal
Meer over Arsenal
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.