Arsenal stuurt uit beeld geraakte Torreira naar Madrid

Reacties

Atlético Madrid heeft de komst van Lucas Torreira afgerond. De 24-jarige Uruguayaan wordt gehuurd met een optie tot koop.

Arsenal stuurt uit beeld geraakte Torreira naar Madrid
© Pro Shots

Torreira brak op jonge leeftijd door in de Serie A bij Sampdoria en maakte in 2018 voor zo'n dertig miljoen euro de overstap naar Arsenal. In zijn eerste jaar in Londen was hij nog een vaste basisspeler en beleefde hij mooie momenten, zoals zijn winnende treffer in de North London Derby tegen Tottenham Hotspur.

Onder Mikel Arteta raakte Torreira echter steeds meer uit beeld. De Spanjaard kiest op zijn middenvelder voor Granit Xhaka en Dani Ceballos, terwijl ook Mohamed Elneny de Uruguayaan voorbijsnelde in de pikorde. Arsenal was daarom bereid mee te werken aan een - tijdelijk - vertrek.

Bij Atlético Madrid is Torreira in zekere zin de opvolger van Rodri, die vorig jaar naar Manchester City vertrok. De Madrilenen haalden toen Marcos Llorente als vervanger, maar die speelt inmiddels in een offensievere rol.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Arsenal
Meer over Arsenal
Meer Atlético Madrid
Meer over Atlético Madrid
Meer Premier League
Meer over Premier League
Meer LaLiga
Meer over LaLiga
Meer L. Torreira
Meer over L. Torreira
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.