Arsenal-stofzuiger vertrekt naar Valencia

Reacties

Valencia heeft het middenveld versterkt met Francis Coquelin. De Fransman komt over van Arsenal, waar hij na twee sterke seizoenen steeds minder werd ingezet. Met de deal is volgens media in Spanje een kleine vijftien miljoen euro gemoeid. De aanwinst tekent voor vierenhalf jaar in Valencia en heeft een afkoopclausule van tachtig miljoen euro in zijn contract staan.

Arsenal-stofzuiger vertrekt naar Valencia

Arsenal-manager Arsène Wenger bevestigde na het League Cup-duel met Chelsea al dat Coquelin naar Spanje zou verkassen. De centrale middenvelder werd door Arsenal op zeventienjarige leeftijd naar Engeland gehaald, waarna diverse verhuurperiodes volgden. Vanaf het seizoen 2014/15 kreeg Coquelin meer en meer speeltijd in Londen, maar in de huidige jaargang kon de inmiddels 26-jarige speler niet meer rekenen op een basisplaats.

Bij Valencia krijgt Coquelin nu een kans om zijn carrière nieuw leven in te blazen. De Spaanse club begon erg goed aan het seizoen, maar de laatste weken werden er flink wat punten verspeeld. De club is koploper Barcelona inmiddels uit het oog verloren.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.