Arsenal-schlemiel Pépé: 'Er is geen enkel excuus voor mijn gedrag'

Reacties

Nicolas Pépé is diep door het stof gegaan. De aanvaller van Arsenal kreeg zondag op bezoek bij Leeds United een oliedomme rode kaart, waarvoor hij nu zijn excuses heeft aangeboden.

Arsenal-schlemiel Pépé: 'Er is geen enkel excuus voor mijn gedrag'
© Pro Shots
Leeds United
Leeds United
0 - 0
Arsenal
Arsenal

The Gunners gingen zondag op bezoek bij Leeds, een duel dat uiteindelijk eindigde in 0-0. De schlemiel van de wedstrijd werd Pépé, die in zijn tweede basisplaats van het seizoen over de schreef ging. Vlak na rust werd de 25-jarige vleugelspits met rood van het veld gestuurd, nadat de VAR had gezien dat hij een kopstoot uitdeelde aan Leeds-speler Ezgjan Alioski.

En dus moesten de Londenaren vrijwel de hele tweede helft met een man minder spelen, waarna de 0-0 nog maar net over de streep werd getrokken. Na afloop van die wedstrijd haalde manager Mikel Arteta dan ook hard uit naar Pépé. 'Dit is onnaceptabel, echt onacceptabel. Op dit niveau kan je dit niet doen', zei de Spaanse manager.

Nu heeft ook het lijdend voorwerp zelf gereageerd. 'Gisteren heb ik mijn team in de steek gelaten, op een cruciaal moment', zo trekt hij het boetekleed aan. 'Er is geen enkel excuus mogelijk voor mijn gedrag. Het spijt me enorm en ik wil mijn excuses aanbieden aan de fans, mijn teamgenoten, mijn trainer en iedereen bij de club', zo schrijft hij op social media.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.