Arsenal op pole position voor Gakpo

Reacties

Cody Gakpo zou zijn loopbaan weleens kunnen vervolgen bij Arsenal, dat op dit moment de beste papieren heeft om de 22-jarige PSV-aanvaller in te lijven.

Arsenal op pole position voor Gakpo
© Pro Shots

Eind januari zette Gakpo zijn handtekening onder een verbintenis tot medio 2026, maar de kans is groot dat de - nu geblesseerde - Oranje-international na dit seizoen vertrekt uit Eindhoven. Bayern München, Liverpool en Manchester City werden eerder al genoemd als mogelijke bestemming, maar nu ligt Arsenal op pole position.

'De clubs die iets willen zijn ook bij mij bekend, ik heb daar gesprekken over gehad met mijn zaakwaarnemer. Er zijn heel interessante clubs bij gekomen, maar wij moeten kijken naar wat de beste stap is', liet Gakpo weten nog voor hij zijn contract met een jaar verlengde. Dit ook om het transferbedrag voor PSV op te krikken tot misschien wel recordhoogte. Dat is op dit moment de transfer van Hirving Lozano van PSV naar Napoli voor 40 miljoen euro.

Gakpo is bezig aan een uitstekend seizoen bij PSV, want in 37 officiële wedstrijden namens PSV was de aanvaller goed voor zestien doelpunten en dertien assists.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer C. Gakpo
Meer over C. Gakpo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.