Arsenal krijgt in titelrace goed nieuws van Gabriel Jesus

Reacties

Na het WK wilde Arsenal zo snel mogelijk de transfermarkt op om de blessure van Gabriel Jesus op te vangen, maar het lijkt erop dat dit helemaal niet nodig is. De Braziliaanse spits verwacht snel weer terug te zijn bij de koploper van de Premier League.

Arsenal krijgt in titelrace goed nieuws van Gabriel Jesus
© Pro Shots

Jesus raakte tijdens het WK in Qatar geblesseerd in dienst van Brazilië. Het ging om een zware knieblessure en daardoor werd gevreesd voor het seizoen van de spits die vijfmaal scoorde in de Engelse competitie.

De kwetsuur blijkt mee te vallen, zo vertelde Jesus zelf. In gesprek met gepensioneerd UFC-vechter Khabib Nurmagomedov sprak de spits over een periode van vier à vijf weken totdat hij terugkeert (zie video onder).

Nurmagomedov, door velen gezien als de beste UFC-vechter aller tijden, was aanwezig bij de wedstrijd tussen Arsenal en Manchester United. In dat duel was Eddie Nketiah als vervanger van Jesus verantwoordelijk voor de belangrijke 3-2 winst in het Emirates Stadium.

Arsenal verdedigt momenteel een voorsprong van vijf punten op nummer twee Manchester City. De twee teams staan in februari tegenover elkaar in de Premier League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.