Arsenal houdt toptalent uit handen van concurrentie

Reacties

Emile Smith Rowe en Arsenal gaan langer met elkaar door. De club en speler hebben elkaar gevonden in een nieuw contract, wat betekent dat de twintigjarige Engelsman gewoon bij Arsenal blijft.

Arsenal houdt toptalent uit handen van concurrentie
© Pro Shots

Er werd getrokken aan Smith Rowe, die afgelopen seizoen zijn doorbraak beleefde in Londen. Hij kwam tot twintig wedstrijden in de Premier League en speelde elf wedstrijden in de Europa League.

Het oude contract van Smith Rowe liep nog door tot medio 2023, waardoor andere clubs hun kans roken bij de jeugdinternational van Engeland. Aston Villa zou naar verluidt tweemaal hebben geboden op Smith Rowe, die met zijn contractverlenging echter een duidelijk statement maakt.

Arsenal maakt niet bekend tot wanneer het nieuwe contract van Smith Rowe loopt, Engelse media hebben het over een vijfjarige verbintenis tot medio 2026. Als extra upgrade speelt Smith Rowe de komende seizoenen met nummer 10 op zijn rug. Mesut Özil droeg de laatste jaren dat nummer.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Arsenal
Meer over Arsenal
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.