Arsenal hengelt naar Overmars

Reacties

Marc Overmars staat mogelijk voor een terugkeer bij Arsenal. De 45-jarige directeur spelerszaken van Ajax is een van de kandidaten voor de functie van technisch directeur bij de Londense club.

Arsenal hengelt naar Overmars

Overmars, die tussen 1997 en 2000 als speler actief was voor Arsenal, staat op een shortlist van namen die in aanmerking komen om Sven Mislintat op te volgen. De huidige technisch directeur van de Gunners staat voor een vertrek bij de club en wordt gelinkt aan Bayern München.

Overmars, die sinds de zomer van 2012 als directeur spelerszaken actief is bij Ajax, heeft in Amsterdam nog een verbintenis tot 2020. De 86-voudig international heeft met een aantal lucratieve deals een groot aandeel in de sterke financiële situatie van de club, maar wacht als samensteller van de eerste selectie ook alweer vier jaar op een prijs.

Met Overmars zou opnieuw een Nederlandse beleidsbepaler aan de slag gaan in de Premier League. Afgelopen zomer maakte Marcel Brands de overstap van PSV naar Everton. Brands maakt indruk bij de club uit Liverpool en is inmiddels toegetreden tot het bestuur.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.