'Arsenal beloont Reiss Nelson met nieuw contract'

Reacties

Reiss Nelson staat naar verluidt op het punt om een nieuw contract te tekenen bij Arsenal. Zijn huidige verbintenis loopt komende zomer af, maar beide partijen willen graag met elkaar door.

'Arsenal beloont Reiss Nelson met nieuw contract'
© Pro Shots

De afgelopen maanden verlengde Arsenal al de contracten van Aaron Ramsdale, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli en Gabriel Magalhaes. Volgens The Athletic staat ook Nelson op het punt om zijn aflopende verbintenis te verlengen. Hij tekent spoedig een nieuw contract dat hem nog vier jaar extra in Londen houdt.

In een eerder stadium gaf Nelson al aan graag bij de club te willen blijven. Nelson kwam dit seizoen tien Premier League-duels in actie voor Arsenal, allemaal als invaller. Daarin speelde hij wel een belangrijke rol met drie doelpunten en twee assists. Vooral zijn invalbeurt tegen Bournemouth zal de fans zijn bijgebleven. Hij viel twintig minuten voor tijd in en boog een achterstand met een doelpunt en een assist eigenhandig om in een zege.

De 23-jarige Engelsman komt uit de jeugdopleiding van Arsenal. Sinds zijn debuut in 2017 is Nelson tweemaal uitgeleend geweest. In het seizoen 2018/19 speelde hij een jaar voor Hoffenheim en vorig seizoen stond hij onder contract bij Feyenoord. In de Eredivisie was Nelson in 21 optredens goed voor twee goals en vier assists.

Spelersprofiel

R. Nelson


Geboortedatum:
10 december 1999
Leeftijd:
24
Nationaliteit
Engeland
Lengte:
1,75 m
Gewicht:
71 kg
Huidige club:
Arsenal
Huidige club:
Arsenal Under 23
Huidige club:
Arsenal FC Under 21
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.