Arnesen stelt gesprek over toekomst bij Feyenoord uit tot winterstop

Reacties

Frank Arnesen wil pas in de winterstop praten over zijn toekomst bij Feyenoord. Het contract van de technisch directeur loopt komende zomer af. Het lijkt erop dat de Deen wel langer door wil. Dan zal hij de directie vormen met de nieuwe algemeen directeur Dennis te Kloese.

Arnesen stelt gesprek over toekomst bij Feyenoord uit tot winterstop

'Hij wil er in de winterstop pas over praten', vertelt clubwatcher Martijn Krabbendam in de Dick Voormekaar Podcast. 'Hij heeft het naar zijn zin en wil ook best doorgaan. Ik weet het niet. Hij wacht ook af wat Te Kloese doet. Hij heeft zich als general manager vaak met voetbalzaken bemoeid. Ze moeten misschien nog een gesprek voeren. Normaal gesproken is er geen enkele reden om niet met hem door te gaan.'

Toen VI eerder dit seizoen met Arnesen sprak, hield hij de boot nog af toen de vraag kreeg of hij volgend jaar doorgaat. 'Dan word ik 65, ja, en mag ik met pensioen, haha. Ik weet het nog niet wat ik ga doen. Het is hard werken bij Feyenoord, maar ook ontzettend leuk én ik zie dat de club de goede kant uit gaat, langzaam maar zeker.'

Arnesen is nu twee jaar werkzaam bij Feyenoord. Daarvoor werkte de Deen bij onder andere PSV, Tottenam Hotspur, Chelsea en Anderlecht. Bij de meeste clubs was hij technisch directeur.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.