Arnesen: 'Ik denk dat Veerman een moeilijk verhaal wordt'

Reacties

In de zoektocht naar versterkingen winkelt Feyenoord momenteel met een lege portemonnee. Technisch directeur Frank Arnesen beseft maar al te goed hoezeer dat zijn plannen bemoeilijkt.

Arnesen: 'Ik denk dat Veerman een moeilijk verhaal wordt'
© Pro Shots

Het is allang geen geheim meer. Feyenoord zou graag Joey Veerman van SC Heerenveen overnemen en een spits aan de selectie van hoofdcoach Arne Slot toevoegen. Creativiteit is geboden, want geld om te investeren is er simpelweg nog niet.

In een openhartig interview met Voetbal International bespreekt Arnesen de stand van zaken bij Feyenoord. Zo gaat hij in op de situatie van Veerman. 'Ik vind hem een geweldige speler en hij is een type dat we missen in het elftal. De trainer is ook gek met hem. Ik denk alleen dat het een moeilijk verhaal wordt, doordat we financieel beperkt zijn', legt de 64-jarige Deen uit. In het interview bevestigt Arnesen dat het gebrek aan mogelijkheden ook de komst van een nieuwe spits nog in de weg staan.

Woensdagochtend verschijnt het interview met Arnesen op VI PRO en ligt het nieuwe nummer in de winkels. Daarin geeft de technisch directeur een eerlijk kijkje in de keuken van Feyenoord. Over de investeerders, spelers met nog maar een jaar contract te gaan, de vertrokken Steven Berghuis, Nicolai Jørgensen, Lucas Pratto, Dick Advocaat en de transformatie die Feyenoord in alle geledingen doormaakt. 'Slot moet de tijd krijgen om te bouwen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer J. Veerman
Meer over J. Veerman
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.