Arme steward: Fofana glijdt vrouw onderuit na duw tegenstander

Reacties

Een vrouwelijke steward is met de schrik vrijgekomen tijdens de thuiswedstrijd van Chelsea tegen Leeds United. De dame werd op Stamford Bridge onderuit gegleden door Wesley Fofana.

Arme steward: Fofana glijdt vrouw onderuit na duw tegenstander
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De 22-jarige verdediger schermde in de slotfase in de buurt van de zijlijn de bal af en kreeg een duw in zijn rug van Wilfried Gnonto. Fofana ging onderuit en gleed over de zijlijn. Tijd en ruimte om af te remmen was er niet vanwege de krappe ruimte naast het veld. De steward die nietsvermoedend voorbij wandelde, werd als een bowlingkegel onderuit gegleden. Ze raakte gelukkig niet geblesseerd.

Fofana kon lachen om het incident toen hij merkte dat de botsing niet ernstig was. De Fransman had Chelsea vlak na rust op aangeven van Ben Chilwell op voorsprong gezet (1-0). Gnonto vond het onbegrijpelijk dat hij werd teruggefloten voor een overtreding.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.