Argentijnse bondscoach lijkt Ajax wéér met dubbel probleem op te zadelen

Reacties

Ajax-verdedigers Nicolás Tagliafico en Lisandro Martínez zijn opgeroepen voor de aanstaande WK-kwalificatieduels van Argentinië. Het lijkt erop dat de Amsterdammers daardoor (wederom) in een lastig parket komen.

Argentijnse bondscoach lijkt Ajax wéér met dubbel probleem op te zadelen
© Pro Shots

Voor de Argentijnen staan in de komende interlandperiode weer drie WK-kwalificatiewedstrijden op het programma. Op 8 oktober gaat de ploeg op bezoek bij Paraguay, waarna er in de dagen daarna thuisduels met Uruguay en Peru volgen. Vooral dat laatste duel komt voor Ajax bijzonder slecht uit.

Argentinië - Peru wordt namelijk gespeeld in de nacht van donderdag 14 op vrijdag 15 oktober (Nederlandse tijd). En dat terwijl Ajax op zaterdag 16 oktober alweer in actie komt. Om 18.45 uur staat de aftrap van het uitduel met SC Heerenveen namelijk gepland. Het lijkt er dus op dat het Argentijnse duo niet op tijd terug kan zijn om deel uit te maken van de wedstrijdselectie.

Begin deze maand zat Ajax nog met precies hetzelfde probleem. Toen moesten Tagliafico en Martínez het uitduel met PEC Zwolle (ook op een zaterdag) aan zich voorbij laten gaan omdat zij (ook in de nacht van donderdag op vrijdag) met Argentinië nog tegen Bolivia hadden gespeeld. Overigens geldt in de komende interlandperiode hetzelfde voor Edson Álvarez en Antony, die zijn opgeroepen voor respectievelijk Mexico en Brazilië.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.