Angeliño wordt na transfer de opvolger van zijn eigen opvolger

Reacties

Angeliño speelt dit seizoen op huurbasis voor 1899 Hoffenheim. De voormalig speler van NAC Breda en PSV wordt daar de opvolger van zijn eigen opvolger bij RB Leipzig, David Raum.

Angeliño wordt na transfer de opvolger van zijn eigen opvolger
© Pro Shots

Leipzig betaalde eerder deze zomer 26 miljoen euro aan Hoffenheim om linksback Raum te kunnen binnenhalen. De Duits international meldde zich met het nodige zelfvertrouwen bij zijn nieuwe club: hij zij dat zijn transfer naar Leipzig de belangrijkste transfer in de Bundesliga was. Hoffenheim moest op zoek naar een opvolger en kwam uit bij de 25-jarige Angeliño.

De interesse van Hoffenheim kwam niet bepaald uit de lucht vallen. In januari van 2020 was Angeliño eerder al dicht bij een overstap, zo vertelt de Spanjaard op de website van zijn nieuwe club (de zevende in zijn loopbaan). 'Dus we hadden niet lang de tijd nodig om elkaar te leren kennen', zegt de back. 'Ik hoop een bijdrage te kunnen leveren aan het moderne, aanvallende en inspirerende voetbal waar Hoffenheim voor staat.'

Hoffenheim en Leipzig maken niets bekend over een eventuele optie tot koop in het huurcontract. In principe keert Angeliño na dit seizoen dus weer terug naar Leipzig, waar hij nog een contract voor drie seizoenen heeft.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.