Angeliño en gewilde Dumfries winstdossiers op bleke aankoopbalans De Jong

Reacties

VI maakte de balans op van het beleid van technisch manager John de Jong bij PSV. Wat betreft aankopen zijn Angeliño en Denzel Dumfries de succesnummers.

Angeliño en gewilde Dumfries winstdossiers op bleke aankoopbalans De Jong
© Pro Shots

Angeliño vertrok afgelopen zomer voor twaalf miljoen naar Manchester City, ruim het dubbele van het bedrag dat hij in 2018 had gekost. Wat Dumfries betreft, in datzelfde jaar voor zes miljoen overgekomen van SC Heerenveen, houdt PSV komende zomer rekening met een transfer.

De rechtsback wordt al langer gevolgd door diverse buitenlandse clubs, waaronder Juventus en AC Milan. Hij ligt nog tot 2023 vast in Eindhoven, tien procent van zijn volgende transfersom gaat naar Heerenveen.

Angeliño en Dumfries zijn de succesnummers op de aankopenbalans van John de Jong, die vorige week aangaf dat hij overweegt te vertrekken vanwege intimidatie van een groep supporters. Vanuit de rvc en andere geledingen is een beroep op hem gedaan om aan te blijven.

VI maakte een compleet rapport op van het beleid van De Jong, die medio 2018 Marcel Brands opvolgde als technische baas bij PSV. Daarop zijn met name de aankopen van 2019 een zwakke plek. In de analyse ook aandacht voor verkopen, contracten en andere zaken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.