Anderlecht mengt zich in de strijd om Zirkzee

Reacties

Anderlecht is een van de clubs die Joshua Zirkzee op huurbasis wil overnemen van Bayern München. Ook een terugkeer in de Serie A behoort tot de mogelijkheden.

Anderlecht mengt zich in de strijd om Zirkzee
© Pro Shots

Het afgelopen half jaar speelde Zirkzee al in Italië voor Parma. De twintigjarige spits kon niet voorkomen dat die club, waar Gianluigi Buffon deze zomer terugkeerde, degradeerde naar de Serie B. Door blessureleed was zijn inbreng met vier competitieduels beperkt.

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen draait Zirkzee weer mee bij Bayern, maar de verwachting is dat de jeugdinternational wederom op huurbasis mag vertrekken. De concurrentie is immers fors met Robert Lewandowski en Eric Maxim Choupo-Moting.

In Italië wordt gemeld dat Hellas Verona zijn komst wel ziet zitten, maar ook Anderlecht is in de race voor de bij ADO Den Haag en Feyenoord opgeleide aanvaller. De ploeg van trainer Vincent Kompany is nog op zoek naar een nieuwe spits.

Zirkzee wordt ook genoemd als potentiële versterking voor Feyenoord, maar de Rotterdammers hebben voorlopig geen geld om een spits aan te trekken. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Anderlecht
Meer over Anderlecht
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Meer J. Zirkzee
Meer over J. Zirkzee
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.