'Ancelotti vraagt Real-leiding om het halen van Kane'

Reacties

Carlo Ancelotti ziet in Harry Kane een belangrijk transferdoelwit voor Real Madrid. Volgens The Athletic heeft de coach van Real Madrid tijdens een meeting met de clubleiding aangedrongen op het halen van de sterspeler van Tottenham Hotspur.

'Ancelotti vraagt Real-leiding om het halen van Kane'
© Pro Shots

Ancelotti zat donderdag om tafel met president Florentino Pérez en José Ángel Sánchez, de algemeen directeur van De Koninklijke. De plannen voor volgend seizoen waren onderwerp van gesprek. Volgens bronnen stelde Ancelotti voor om serieus werk te maken van de komst van Kane. De 29-jarige spits zou toe zijn aan een nieuwe uitdaging, maar Spurs is niet van plan de goalgetter te verkopen aan een concurrent uit de Premier League. Het contract van Kane loopt nog maar één seizoen door.

Veel goede opties voor de spitspositie zijn er op dit moment niet bij de nummer twee van La Liga. Achter Karim Benzema was Mariano Díaz dit seizoen op papier de tweede spits. De 29-jarige spits speelde in totaal slechts 156 minuten en gaat de club in de zomer transfervrij verlaten. Als Benzema afwezig was, liet Ancelotti dit seizoen regelmatig buitenspeler Rodrygo in de punt van de aanval spelen.

Ancelotti wilde zaterdag tijdens zijn persconferentie niets kwijt over de interesse in Kane. 'Ik heb altijd gezegd dat Kane een uitstekende speler is, maar hij staat onder contract bij Tottenham en we moeten respect hebben voor de speler en de club', veegde hij het onderwerp galant van tafel.

Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.