Ancelotti stelt 'Champions League-debuut' van zoon uit na negatieve test

Reacties

Carlo Ancelotti reist alsnog af naar Londen, waar Real Madrid woensdagavond in de Champions League aantreedt tegen Chelsea. De Italiaan testte onlangs positief op corona, maar alle seinen staan voor hem weer op groen.

Ancelotti stelt 'Champions League-debuut' van zoon uit na negatieve test
© Pro Shots
Chelsea
Chelsea
1 - 3
Real Madrid
Real Madrid

Ancelotti kreeg vorige week te horen dat bij hem een positieve coronatest was afgenomen. Voor het uitduel met Celta de Vigo werd hij vervangen door zijn assistent én zoon Davide. Met Ancelotti jr. op de bank boekte Real zaterdag een moeizame overwinning bij Celta. De Koninklijke kreeg drie penalty's in Estadio Balaídos en benutte er twee.

Met zijn rentree op de bank voorkomt Ancelotti een 'debuut' van zijn zoon als eindverantwoordelijke in de Champions League. Davide Ancelotti volgt al jaren het spoor van zijn vader en begon zijn carrière als fitness coach bij Paris Saint-Germain en Real, in de eerste periode van zijn vader als trainer in Madrid.

In 2016 besloot Ancelotti zijn zoon bij Bayern München te promoveren tot een van zijn assistenten. De zoon van de hoofdtrainer, die twee keer met AC Milan en één keer met Real de Champions League won, werd in Italiaanse media al eens omschreven als iemand die in zijn rol 'veel te close werd met spelers en vriendschappen met hen prefereerde boven een professionele werkrelatie'.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.