Ancelotti geeft vertrouwen aan Hazard na wegvallen Benzema

Reacties

Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti laat Eden Hazard zondagmiddag starten in de wedstrijd tegen Real Mallorca. Dit vertelde de Italiaan op een persconferentie voor de wedstrijd.

Ancelotti geeft vertrouwen aan Hazard na wegvallen Benzema
Real Madrid
Real Madrid
4 - 1
Real Mallorca
Real Mallorca

Hazard maakte afgelopen dinsdag zijn eerste Champions League-doelpunt sinds 25 november 2020 en zijn eerste Real Madrid-goal sinds 20 januari van dit jaar. Daarvoor leverde hij ook de assist voor de 2-0 van Luka Modric. Dit moet het begin zijn van een eerste, goede seizoen van Hazard bij Real Madrid. Mede door blessureleed heeft de Belg nog niet kunnen overtuigen sinds hij in 2019 de overstap naar Spanje maakte.

'Hazard deed het goed toen hij tegen Celtic in het veld kwam. Ik ga hem zondag een kans geven, hopelijk herhaalt hij zijn goede wedstrijd', meldde Ancelotti aan de Spaanse pers. De coach moest op zoek naar een vervanger voorin, omdat Karim Benzema door een blessure afhaakt voor het duel met Mallorca.

'Hem vervangen is niet mogelijk', doelt Ancelotti op Benzema. 'Hij is de beste spits ter wereld, dus een vervanger kan je niet vinden op de transfermarkt. Maar we zoeken in onze eigen selectie naar spelers met misschien wat andere eigenschappen die het in kunnen vullen.'

Vooralsnog verloopt het seizoen van Real Madrid vlekkeloos. De UEFA Super Cup werd ten koste van Eintracht Frankfurt gewonnen, de eerste vier duels in La Liga werden winnend afgesloten en de start in de Champions League-groepsfase was met een 3-0 overwinning op Celtic sterk. In de competitie wacht na Mallorca de eerste serieuze test voor Real Madrid: stadgenoot Atlético Madrid is op 18 september de tegenstander.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.