Ancelotti doet opmerkelijke ontboezeming bij verklaring afwezigheid Bale

Reacties

Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti heeft verklaard waarom Gareth Bale als enige speler ontbrak tijdens het kampioensfeest. Nog voor het bereiken van de Champions League-finale werd via een overwinning op Espanyol de titel in La Liga gepakt, van Bale ontbrak op dat moment elk spoor.

Ancelotti doet opmerkelijke ontboezeming bij verklaring afwezigheid Bale
© Imago

Tijdens de feestavond werd bekend dat een rugblessure de reden was van de afwezigheid van Bale. Op Twitter meldde de Welshman dat hij teleurgesteld was dat hij het feestje moest missen. Ancelotti vertelde op het persmoment voor de competitiewedstrijd tegen Atlético Madrid dat het om een serieuze blessure ging. 'Hij kon niet eens lopen op de dag van het kampioenschap, hij is geblesseerd. Onder normale omstandigheden was hij met zijn teamgenoten geweest', aldus de succesvolle coach van Real Madrid.

De Italiaan deed na de vragen over Bale een opmerkelijke ontboezeming. Ook de toekomst van Ancelotti zelf kwam aan bod, als het aan hem ligt stopt hij pas in 2040 als coach van Real Madrid. 'Als alles hier goed gaat, wil ik blijven tot ik tachtig ben', aldus de 62-jarige coach. 'Waarom niet? Dat idee heb ik in mijn hoofd. De dag dat ik stop bij Real Madrid, stop ik ook echt.'

Het huidige contract van Ancelotti loopt niet tot en met 2040 door, hij staat nog twee jaar onder contract in de hoofdstad. Dit seizoen kan hij zijn vierde Champions League winnen als coach, met Real Madrid won hij de trofee al in 2014 en met AC Milan was hij in de seizoenen 2002/03 en 2006/07 succesvol.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.