Ambitieus Lommel slaat weer toe en haalt Verschueren weg bij NAC

Reacties

Arno Verschueren verlaat NAC Breda na vier seizoenen. De club uit de Keuken Kampioen Divisie raakt de 23-jarige Belg kwijt aan Lommel SK, dat sinds kort in handen is van de City Football Group. De Belgische club betaalt een transfersom voor Verschueren, die voor drie seizoenen plus een optie voor nog een jaar tekent.

Ambitieus Lommel slaat weer toe en haalt Verschueren weg bij NAC
© Pro Shots

Het vertrek van Verschueren is een aderlating voor NAC. De Belg miste afgelopen seizoen maar twee wedstrijden en droeg lange tijd de aanvoerdersband van de club uit Breda. De middenvelder zorgde daarnaast voor zeven doelpunten in de Keuken Kampioen Divisie, waarin NAC na 29 wedstrijden op de vijfde plek stond.

Verschueren speelde sinds de zomer van 2016 voor NAC en maakte in zijn eerste seizoen de promotie naar de Eredivisie mee. Onder leiding van Stijn Vreven doorstond NAC toen de play-offs. Verschueren speelde vervolgens twee seizoenen in de Eredivisie en degradeerde een jaar geleden weer. Hij lag nog tot medio 2021 vast.

Lommel, waar Harm Van Veldhoven CEO is, speelt nu op het tweede niveau van België. Daar moet als het aan de City Football Group ligt snel verandering in komen. De club zette de ambities eerder al kracht bij door bijvoorbeeld Stijn Wuytens transfervrij over te nemen van AZ. De verdediger tekende voor vijf seizoenen bij Lommel.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Lommel
Meer over Lommel
Meer NAC Breda
Meer over NAC Breda
Meer A. Verschueren
Meer over A. Verschueren
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.