Álvarez ondanks verdrietige moeder met goed gevoel naar Ajax

Reacties

De transfer van Edson Álvarez naar Ajax is zo goed als rond, Club América nam middels een persconferentie al afscheid van de Mexicaanse verdediger. De nieuwste Ajax-aanwinst heeft veel zin in zijn Amsterdamse avontuur.

Álvarez ondanks verdrietige moeder met goed gevoel naar Ajax

In een persbericht schreef Ajax vrijdag dat er een akkoord is, onder voorbehoud van de medische keuring en de vervulling van een aantal overige voorwaarden. Als alles in kannen en kruiken is, tekent Álvarez naar verwachting een contract voor vijf jaar.

'Mijn familie werd heel blij van het nieuws', vertelt de mandekker, die ook op het middenveld uit de voeten kan, op het persmoment. 'Je kon zien dat mijn moeder verdrietig was, maar zij weet dat ik dit heel graag wil, zij weet wat mijn doel is.'

De verhalen over Álvarez zijn positief. De verdediger staat bekend als een harde werker, die veel in zichzelf investeert. De Mexicaan is nog steeds nederig. 'Ik ben nog steeds het kind dat met de trein naar de training kwam, hongerig om succesvol te worden. In de afgelopen drie jaar is er heel veel gebeurd. Ik ben volwassener geworden, maar wil verder groeien en kunnen genieten. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik dit mag meemaken, ik ben gevleid door de keuze van Ajax in mij.'

Álvarez wordt de zesde aankoop van Ajax voor het nieuwe seizoen. Eerder maakten Razvan Marin, Lisandro Martínez, Kik Pierie, Kjell Scherpen en Quincy Promes de overstap.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.