'Als je Onana nu niet opstelt, kun je hem net zo goed meteen wegsturen'

Reacties

Het is een heet hangijzer: wie staat er vanaf 4 november (als Andre Onana terug is na zijn dopingschorsing) onder de lat bij Ajax, nu Maarten Stekelenburg niet inzetbaar is? Is dat Remko Pasveer, jongeling Jay Gorter, of wordt de Kameroener in genade aangenomen? We bespreken het in de Pak Schaal Podcast.

'Als je Onana nu niet opstelt, kun je hem net zo goed meteen wegsturen'
© Pro Shots

Arco Gnocchi heeft deze week vanaf zijn vakantieadres Tenerife contact met VI-verslaggever Freek Jansen. Ze hebben het over Davy Klaassen die schitterde in Oranje, maar uiteraard ook over de keeperskwestie in Amsterdam. Moet Ajax na de blessure van Stekelenburg weer een beroep doen op Onana en hem bij de groep halen? Freek en Arco zijn het eens: 'Nu of nooit!' De twee bespreken het onderwerp ook met De Volkskrant-journalist Willem Vissers.

Wat vinden jullie? Moet Ajax-trainer Erik ten Hag tóch kiezen voor Onana, vertrouwen blijven houden in Pasveer, of Gorter de kans geven? Stem en praat mee!

Poll (gesloten) Wie moet er vanaf 4 november onder de lat staan bij Ajax?
  • 18% Remko Pasveer (1.372 stemmen)
  • 22% Jay Gorter (1.679 stemmen)
  • 61% Andre Onana (4.706 stemmen)

Beluister hieronder de nieuwe aflevering van de Pak Schaal Podcast met Freek Jansen en Arco Gnocchi:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.