'Als Barcelona Isco zou willen halen, zou ik met Real Madrid moeten praten'

Reacties

Isco komt dit seizoen een stuk minder aan spelen toe dan hij graag zou willen. De middenvelder wordt bij Real Madrid met regelmaat gepasseerd door trainer Santiago Solari en de vraag is hoe lang Isco nog wil blijven. Josep Maria Bartomeu sluit niet uit dat Barcelona hem interessant gaat vinden.

'Als Barcelona Isco zou willen halen, zou ik met Real Madrid moeten praten'

Op dit moment heeft de voorzitter van Barcelona intern geen verzoek gekregen om de haalbaarheid van Isco te onderzoeken, zegt hij. 'Maar als onze trainers zouden willen dat Barcelona zich versterkt met een speler die weg wil bij Real Madrid… ja, dan zouden wij die speler natuurlijk aantrekken.'

Aan de vooravond van de Clásico in de Copa del Rey kreeg Bartomeu de vraag voorgelegd of Isco een speler zou zijn die zou passen binnen Barcelona. Transfers tussen 's lands grootste twee clubs zijn altijd een gevoelig item, maar volgens de preses zou het best kunnen dat Barcelona op termijn weer een speler overneemt van de grote rivaal.

'Maar dat is nog niet voorgekomen sinds ik hier ben', werpt Bartomeu direct tegen. In gesprek met El Partidazo de COPE zegt de voorzitter dat er niet zoiets bestaat als een non-agressiepact tussen de twee Spaanse grootmachten. 'Iedere club probeert zijn eigen elftal zo competitief mogelijk te maken. En als het daarbij om Isco zou gaan, dan zou ik het gesprek aan moeten gaan moet de voorzitter van Real Madrid.'

De uitspraken van Bartomeu duiken niet toevallig woensdag op in de Spaanse media. Zoals altijd wordt ook de Clásico van woensdag in Camp Nou weer omgeven met extra aandacht voor geruchten, lastige situaties bij de tegenpartij en vragen over de toekomst van de hoofdrolspelers binnen beide clubs.

'Messi tegen Vinícius Júnior, de nieuwe Messi; een geweldige reden om te kijken'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.