Alflen nieuwe coach NEC

Reacties

Robby Alflen gaat bij NEC aan de slag als hoofdtrainer. De 49-jarige coach neemt na het huidige seizoen de taken van Ron de Groot over en moet in Nijmegen voor stabiliteit zorgen na een onrustig seizoen.

Alflen nieuwe coach NEC

NEC vecht momenteel nog tegen degradatie. Zondag wacht het beslissende duel met NAC Breda in de nacompetitie. De Brabanders wonnen het eerste duel met 1-0, waardoor NEC in eigen huis in ieder geval moet winnen om kans te maken op lijfsbehoud. Zondag, na de wedstrijd tegen NAC, maakt de club meer bekend over de samenwerking met Alflen.

In de reguliere competitie eindigde NEC als zestiende. Als gevolg van de sportieve malaise werd Peter Hyballa eind april ontslagen, waarna de leiding in handen kwam van De Groot.

Alflen komt over van Heracles Almelo, waar hij assistent was van John Stegeman. Bij FC Utrecht had de nieuwe coach van NEC eerder zelf de leiding over het eerste elftal na eerder in de Domstad assistent te zijn geweest van Jan Wouters. In Utrecht werkte Alflen samen met Edwin de Kruijff, die tegenwoordig technisch manager is bij NEC.

Bekijk hier de samenvatting van het eerste duel tussen NAC en NEC.

Samenvatting: hoofdrol voor videoscheidsrechter bij zege NAC
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.