Alexander-Arnold trots op nieuw Liverpool-contract: 'Elke dag hier is een droom'

Reacties

Liverpool houdt Trent Alexander-Arnold langer binnenboord. De 22-jarige rechtsback lag nog tot medio 2024 vast, daar is nu één seizoen bij gekomen. Het talent uit de eigen jeugdopleiding is daar dolblij mee.

Alexander-Arnold trots op nieuw Liverpool-contract: 'Elke dag hier is een droom'
© Pro Shots

TAA heeft een roerige periode achter de rug. Hij kampte eind vorig seizoen met een vormdipje, raakte zelfs even zijn plekje in de Engelse selectie kwijt, maar zou uiteindelijk toch gewoon mee naar het EK gaan. In de voorlaatste wedstrijd voor het eindtoernooi liep hij echter een hamstringblessure op, waardoor hij een streep moest zetten door het EK. Hij meldde zich weer bij Liverpool en herstelde van zijn kwetsuur, nu heeft hij dus een nieuwe verbintenis ondertekend.

'Ik ben vereerd dat ik deze kans krijg, en trots op het vertrouwen dat de club in me heeft', zo stelt Alexander-Arnold op de clubwebsite. 'Dit was dus een no-brainer voor me. Liverpool is de enige club voor mij, dus voor mij en mijn familie is dit geweldig.' Met het zetten van zijn krabbel blikt de verdediger ook even terug. 'Ik denk niet vaak aan wat ik allemaal heb bereikt, maar ik heb al zó veel dromen waargemaakt en zó veel doelen bereikt. Dat had ik nooit durven denken.'

En dus is hij in zijn nopjes. 'Elke dag hier is een droom, eigenlijk. Deze club vertegenwoordigen, met zulke grote spelers en stafleden om me heen - die allemaal van wereldklasse zijn - is een voorrecht. Ik ben vereerd dat ik me in deze positie verkeer.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.