Al Jazira zet Streppel op straat en hoopt op terugkeer Keizer

Reacties

Jurgen Streppel is ontslagen als trainer van Al Jazira. De club uit Abu Dhabi bedankt de Nederlander via de officiële kanalen voor bewezen diensten en hoopt Marcel Keizer te strikken als opvolger.

Al Jazira zet Streppel op straat en hoopt op terugkeer Keizer

Streppel tekende in juni van dit jaar nog een lucratief contract bij Al Jazira als opvolger van Damien Hertog, maar moet vier maanden later alweer op zoek naar een nieuwe club. Al Jazira blijft het wel zoeken in de Nederlandse trainersstal, want het hoopt Keizer te verleiden tot een terugkeer.

'Het klopt dat er belangstelling is vanuit die regio voor Marcel. Het gaat om meerdere clubs en hij staat ervoor open', aldus Humphrey Nijman, zaakwaarnemer van Keizer, tegen Voetbal International. De trainer werkte in Nederland eerder bij Telstar, SC Cambuur, FC Emmen, Jong Ajax en Ajax voor hij aan zijn eerste buitenlandse avontuur begon.

De vijftigjarig Keizer werd in juni 2018 aangesteld bij Al Jazira als opvolger van Henk ten Cate, maar koos vijf maanden later voor een overstap naar Sporting Portugal. Bij die club werd hij begin september ontslagen en nu lonkt een terugkeer naar het Midden-Oosten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.