Al-Jazira wil Keizer niet zomaar naar Portugal laten vertrekken

Reacties

Marcel Keizer staat op de nominatie om de nieuwe hoofdtrainer van Sporting Portugal te worden. De Portugese club wil de 49-jarige trainer zo snel mogelijk vastleggen, maar Al-Jazira, de huidige club van Keizer, wil hem niet zomaar laten vertrekken.

Al-Jazira wil Keizer niet zomaar naar Portugal laten vertrekken

Keizer ging afgelopen zomer het avontuur aan in Abu Dhabi, waar hij bij Al-Jazira de opvolger was van Henk ten Cate. Zijn aanpak maakte indruk, onder meer op de medische staf van de club, waar drie Portugezen deel van uitmaakten. Zij zijn inmiddels teruggekeerd bij Sporting Portugal en lovend over de visie van de trainer.

Sporting Portugal nam afgelopen week door tegenvallende resultaten per direct afscheid van José Peseiro, die slechts vier maanden hoofdtrainer was in de Portugese hoofdstad. De club ziet in Keizer inmiddels de gewenste opvolger, alleen of het tot een overgang komt is nog de grote vraag.

De clubleiding van Al-Jazira wil Keizer, die nog een contract tot medio 2020 heeft, aan zijn verbintenis houden. De trainer zou zelf al wel persoonlijk rond zijn met Sporting Portugal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.