Akkoord Feyenoord en AS Roma: zeventien miljoen voor Karsdorp

Reacties

Feyenoord heeft met AS Roma een akkoord bereikt over de transfer van Rick Karsdorp naar de Italiaanse vicekampioen. De Rotterdammers incasseren ongeveer zeventien miljoen euro voor de 22-jarige rechtervleugelverdediger.

Akkoord Feyenoord en AS Roma: zeventien miljoen voor Karsdorp

Karsdorp is vanmorgen om 7.00 uur naar Rome gevlogen, waar hij een medische keuring zal ondergaan. Een delegatie van AS Roma arriveerde zondag in Nederland voor de onderhandelingen met Feyenoord en maandag werd een akkoord bereikt. Drievoudig international Karsdorp was afgelopen week al in Rome.

Het contract van Karsdorp bij Feyenoord liep nog door tot medio 2021. De verdediger beleefde in het seizoen 2014/15 onder Fred Rutten zijn doorbraak bij de Rotterdammers en was sindsdien een vaste waarde.

Karsdorp wordt een ploeggenoot van Kevin Strootman, die onlangs zijn contract verlengde tot medio 2022. Als nummer twee van de Serie A is AS Roma verzekerd van een optreden in de groepsfase van de Champions League.

AS Roma trok eerder deze maand reeds Héctor Moreno aan, die overkomt van PSV.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.