Ajax zonder uitgevallen Promes naar Cyprus

Reacties

Quincy Promes kan Ajax dinsdag niet helpen in de eerste ontmoeting met APOEL Nicosia, in de play-offronde van de Champions League. Hakim Ziyech is wél van de partij.

Ajax zonder uitgevallen Promes naar Cyprus

Ziyech viel zaterdagavond in het uitduel bij VVV-Venlo uit met enkelklachten, maar kan dinsdag op Cyprus gewoon in actie komen. Dat geldt dus niet voor Promes. Hij liep in Venlo bij zijn eerste basisplaats voor Ajax een blessure op en blijkt niet voldoende hersteld.

Noussair Mazraoui stapt maandag wél in het vliegtuig. De rechtsback annex middenvelder liet de wedstrijd van zaterdag schieten wegens knieklachten. Kasper Dolberg zit niet bij de groep: de aanvaller is hard op weg naar OGC Nice, nu de clubs een mondeling akkoord hebben bereikt over een transfer.

De wedstrijdselectie van Ajax: Andre Onana, Bruno Varela, Kjell Scherpen; Sergino Dest, Perr Schuurs, Joël Veltman, Edson Álvarez, Noussair Mazraoui, Daley Blind, Lisandro Martínez, Nicolas Tagliafico; Jurgen Ekkelenkamp, Donny van de Beek, Razvan Marin, Hakim Ziyech, Dani de Wit; David Neres, Klaas Jan Huntelaar, Dusan Tadic, Noa Lang.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.