Ajax zonder Rensch in Klassieker tegen Feyenoord

Reacties

Ajax moet het zondag in de Klassieker tegen Feyenoord stellen zonder Devyne Rensch. De negentienjarige verdediger is voor een wedstrijd geschorst naar aanleiding van de rode kaart die hij ontving in het thuisduel met FC Twente.

Ajax zonder Rensch in Klassieker tegen Feyenoord
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
1 - 1
Ajax
Ajax

Rensch werd zaterdag tegen FC Twente al na 35 minuten van het veld gestuurd nadat hij de doorgebroken Ricky van Wolfswinkel had gevloerd. De verdediger raakte zelf geblesseerd en verliet per brancard het veld. De vraag was of hij voldoende hersteld zou zijn voor het duel met Feyenoord, maar die wedstrijd gaat sowieso aan hem voorbij. De aanklager betaald voetbal deed een voorstel voor één wedstrijd schorsing, dat door de Amsterdamse club werd geaccepteerd.

Trainer Alfred Schreuder liet Rensch de afgelopen drie wedstrijden van Ajax als centrumverdediger spelen. In de competitie vormde hij een duo met Jurriën Timber, maar voor de clash tegen Feyenoord zal de oefenmeester dus een andere oplossing moeten verzinnen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer D. Rensch
Meer over D. Rensch
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.