Ajax zet topclubs buitenspel met contractverlenging Neres

Reacties

David Neres heeft zijn contract bij Ajax met een jaar verlengd, tot medio 2023. In navolging van steunpilaren als Andre Onana, Dusan Tadic en Nicolás Tagliafico zweert hij de Amsterdammers daarmee voorlopig trouw.

Ajax zet topclubs buitenspel met contractverlenging Neres

Neres kwam in januari 2017 over van São Paulo, na een wat moeizame start groeide hij uit tot zeer gewaardeerde kracht. Inmiddels is hij zelfs uitgegroeid tot international van Brazilië, waarmee hij afgelopen zomer in eigen land de Copa América won. Net als veel andere Ajacieden kende hij afgelopen seizoen zijn finest hour. In de Europese droomvlucht van de Amsterdammers was hij belangrijk door in de Champions League te scoren tegen Real Madrid (achtste finale) en Juventus (kwartfinale).

Hoewel Ajax al langere tijd bezig was met de contractverlenging van de aanvaller, gonsde het van de geruchten over een zomers vertrek. Zo zou Manchester United de laatste club zijn geweest die nul op het rekest kreeg, waar eerder al Atlético Madrid en Napoli werden gelinkt aan Neres. Met de contractverlenging van een jaar (van medio 2022 tot medio 2023) lijkt Neres dit seizoen echter gewoon af te maken bij Ajax.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.