Ajax wil verder met Huntelaar

Reacties

Klaas-Jan Huntelaar (34) zal zeer waarschijnlijk op korte termijn zijn handtekening zetten onder een nieuw contract met Ajax. De ex-spits van onder meer Real Madrid, AC Milan en Schalke 04 is dit seizoen erg belangrijk voor de Amsterdammers.

Ajax wil verder met Huntelaar

Aanvankelijk kwam Huntelaar als stand-in voor Kasper Dolberg naar Ajax. Door vormverlies en blessureleed van het Deense talent ontpopte de Achterhoeker zich dit seizoen echter vrijwel wekelijks als eerste keuze. Huntelaar kwam tot op heden tot 22 competitieduels, waarin hij met twaalf goals en zeven assists van grote waarde was. Ook zijn inbreng als routinier in de kleedkamer wordt gewaardeerd, waardoor Ajax ook volgend seizoen gebruik wil maken van de kwaliteiten van de aanvaller.

Afgelopen zondag was Huntelaar voor Ajax de redder in nood tijdens het uitduel met FC Groningen. In de absolute slotfase zorgde de spits voor de 1-2, terwijl de bezoekers op dat moment met tien man stonden na de rode kaart voor Joël Veltman. In totaal staat Huntelaar, eerder in de periode 2006-08 speler van Ajax, nu op 117 doelpunten in 163 officiële wedstrijden namens de Amsterdammers. De 76-voudig international (42 doelpunten) won twee keer de KNVB-beker en twee keer de Johan Cruijff Schaal met Ajax.

Samenvatting: FC Groningen - Ajax
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.