Ajax vervroegt oefenduel, wedstrijd NAC afgelast om noodweer

Reacties

De oefenwedstrijd tussen Ajax en Sint-Truiden is met een half uur vervroegd. Aanleiding is het dreigende noodweer. De wedstrijd van NAC Breda is uit voorzorg al afgelast.

Ajax vervroegt oefenduel, wedstrijd NAC afgelast om noodweer
© Pro Shots

De dag begon nog mooi en zonnig, maar voor dinsdagavond wordt noodweer verwacht. Voor 18.30 uur stond de oefenwedstrijd tussen Ajax en Sint-Truiden gepland, maar daar is in overleg met de betrokken partijen 18.00 uur van gemaakt. Volgens Buienradar worden er aan het einde van de middag zware onweersbuien verwacht vanaf het zuidwesten van het land. Later in de avond zou het los kunnen barsten.

Ajax en Sint-Truiden nemen het zekere voor het onzekere en hebben de wedstrijd daarom met een half uur vervroegd, naar 18.00 uur. De club roept verder op om de ontwikkelingen via de clubkanalen in de gaten te houden. Het duel met Sint-Truiden is het tweede voor Ajax in deze voorbereiding. Afgelopen vrijdag speelden de Amsterdammers al tegen PEC Zwolle. Die wedstrijd ging voor Ajax met 0-1 verloren.

NAC zou dinsdagavond om 19.00 uur een oefenwedstrijd tegen VV Bavel spelen. Dat duel is al afgelast. 'Het is jammer dat we dit besluit moeten nemen, maar het is wel het meest verstandige wat we kunnen doen. Wij willen geen enkel risico nemen op ons bomvolle sportpark. We hebben het weloverwogen gedaan en zelfs diverse weerbureau’s geraadpleegd. Dit alles in overleg met NAC, waarmee we continu contact hebben gehouden. We zijn heel blij dat NAC de optie voor donderdag open houdt', laat voorzitter Christel Geerts van VV Bavel weten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Ook duel Willem II vervroegd
Willem II oefent dinsdagavond tegen Quick Boys. Ook dat duel is vervroegd wegens het verwachte noodweer. De wedstrijd zou aanvankelijk om 19.00 uur beginnen, maar wordt nu om 18.30 uur al afgetrapt. Er vindt om 17.30 uur nog een overleg plaats tussen diverse instanties om te bekijken of de wedstrijd überhaupt kan starten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.